Én V.Gábor – Jimmi Alapító/Vezető tréner, büszkén mutatom be a csapatom!

A trénerlányok csapata:

Szilvi - Stylist

Szilvi a legvagányabb a csapatban. Ő az, akit nem lehet nem észrevenni, ha elhaladsz mellette! Nagyon profi stylist, aki ebben a műfajban a legtöbbet hozza ki magából és az ügyfélből. Ötvözve Valent Gábor által kifejlesztett a férfi-női dinamika anyagait, az ügyfelek óriási változásról számolnak be külső-belső vonatkozásban egyaránt!

Réka - Tréner

Pszichológus, szexuál- és művészetterapeuta. Nagyon szereti a hivatását és szeret a gyógyulni vágyó embereknek segíteni. Pozitív életszemlélettel és gondolkodással rendelkezik. Felismeri a benned rejlő értéket és segít abban, hogy a külvilág számára felismerhetővé és elérhetővé tedd ezeket az értékeket. Ő jelenleg a trénerhölgyek koordinátora is.

Adri - Trénersegéd

A csapat tagja már 2009. óta. Kiváló kommunikációs képességével sok-sok ügyfélnek segített abban, hogy a kommunikációs képességük javuljon. Adrienn minden új és régi pozitív, önfejlesztő irodalmat beszerez, és elolvas. Havonta 2-3 könyvet legalább.

Fanni - Trénersegéd

Fanni egy lelkes, kedves ügyfélszolgálattal sokáig foglalkozó lány. Az életben és ott megtanulta a kommunikációs kihívásokat kezelni. Majd a trénercégünknél megtanulta ezt magasabb szinten használni. Fanni imád segíteni a férfiaknak.

Jenny

Trénersegéd

Évi

Trénersegéd

Böbe

Trénersegéd

Orsolya

Trénersegéd

Kata

Trénersegéd