Én V.Gábor – Jimmi Alapító/Vezető tréner, büszkén mutatom be a csapatom!

A trénerlányok csapata:

Szilvi - Stylist

Szilvi a legvagányabb a csapatban. Ő az, akit nem lehet nem észrevenni, ha elhaladsz mellette! Nagyon profi stylist, aki ebben a műfajban a legtöbbet hozza ki magából és az ügyfélből. Ötvözve Valent Gábor által kifejlesztett a férfi-női dinamika anyagait, az ügyfelek óriási változásról számolnak be külső-belső vonatkozásban egyaránt!

Dóri - Trénersegéd

Dóri tizenéves korától foglalkozik az emberekkel, és jövőjükkel. Nagyon szereti a hivatását és szereti azt. Csakúgy, mint a csapat többi tagja, pozitív életszemlélettel és gondolkodással rendelkezik. 

Adri - Trénersegéd

A csapat tagja már 2009. óta. Kiváló kommunikációs képességével sok-sok ügyfélnek segített abban, hogy a kommunikációs képességük javuljon. Adrienn minden új és régi pozitív, önfejlesztő irodalmat beszerez, és elolvas. Havonta 2-3 könyvet legalább.

Jenny

Trénersegéd

Orsolya

Trénersegéd

Ramóna

Trénersegéd

Erzsébet

Trénersegéd

Tina

Trénersegéd

Kata

Trénersegéd

Puafesztivál tábor 2022

Élvezd a nyarat, fejleszd a kommunikációd, hogy olyan eredményes legyél a nőknél, amit szeretnél – avagy szerezz intelligens módon barátnőt, aki hozzád illik

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt az program@puafestival.com címre, vagy hívj minket a +36 20 516 4576-os telefonszámon munkaidőben.

Üdvözlettel a szervező:

Megosztás itt: facebook
Oszd meg barátaiddal a rendezvényt!
Megosztás itt: facebook
Oszd meg barátaiddal!