Miért érdemes eljönnöd a Puafesztiválra!?

Videós beszámoló!

Egymondatos élménybeszámolók:

Az utolsó nap előttiek:
Rövid hangulatjelentés a Puafesztiválról:
(helyesírási hibákkal együtt, ahogy a fiúk beküldték)

A fesztivál után részletes élménybeszámoló, Tamás története:

Kezdeném is rövidke történetemmel, hogy milyen voltam a tábor előtt. 15 évesen volt az első barátnőm, de az távol állt attól a lánytól, akit szerettem volna. A kapcsolatunk másfél hónapnál nem nagyon tartott többet, mert nem tudtam mit csináljak. Végig a kézfogós és csókolózós szinten voltunk. Ezután próbálkoztam minden lánynál, aki egy kicsit is tetszett, de semmi sikerrel. Végül itt találtam magam 18 évesen, egy ex barátnővel, akivel büszkélkedni nem nagyon lehetett. Próbálkoztam mindennel, hátha valamit tehetek ez ellen, de megint semmi. A fordulat akkor jött, amikor végső elkeseredésemben a google-be beírtam, hogy “pua fórum”.

Itt megtaláltalak titeket, amiért azóta is hálás vagyok.

Elkezdtem a fórumot olvasni és akkor jöttem rá, hogy nagyon sok hozzám hasonló srác keresi a megoldást a csajozási képességeinek fejlesztésére. Elkezdtem kipróbálni a fórumon olvasottakat, és azt kezdtem el megtapasztalni, hogy a lányok, és így általában az emberek jobb szemmel néznek rám. Barátságosabbak velem és sokkal könnyebben barátkoztam mindenkivel. Éppen ez volt a baj, hogy csak barátkoztam. Amikor megpróbáltam felszedni egy csajt mindig lefagytam, mert beugrottak a régi kudarcok és a hang a fejemben mindig csak azt mondta, hogy “ne csináld, úgyis elutasítanak”. De mivel láttam, hogy más téren segítettek az itt tanultak elhatároztam, hogy azért is megtanulom a csajozós részt is. Nem sokkal később láttam, hogy lesz egy tábor, úgyhogy eldöntöttem, hogy bármi áron elmegyek, akármilyen árat kell is fizetnem érte.

Pénzem nem volt, munkám nem volt. Nem tudtam, mitévő legyek. Egyszer az egyik osztálytársammal beszéltünk és azt mondta, hogy nyárára munkát akar keresni. Megkaptam a megoldást!

Addig keresgéltem mindenhol, amíg találtam egy angliai munkaadót és jelentkeztem. A munka kezdetét éppen a tábor utáni hétfőre tették, a hétvégén, pedig esküvőre kellett mennem. Sehogy sem akartak jól alakulni a dolgok, de makacs voltam, azt mondtam ennyit megérdemlek és végül sikerült is kölcsönkérnem a szüleimtől a táborra, amire csak keddtől péntekig tudtam elmenni, de azóta sem bánom.

A táborban egy nagyon jófej sráccal lettem szobatárs, aki, mint az később kiderült, nem kezdő a csajozásban. Azt mondta, hogy hallgassam végig az előadásokat és majd ő segít gyakorlatba ültetni a tanultakat. Végig is ültük az előadásokat és teljesen motiváltan, még az éjjeli terepoktatás előtt elmentünk a Petőfi sétányra. Az első néhány leszólításnál nem nagyon volt bátorságom megszólalni, úgyhogy csak a szobatársam beszélt, de nekem ez nagy élmény volt, hogy láttam ahogy minden működik és megfigyeltem mit is csinált. Néhány leszólítással később már én is kezdtem be-bekapcsolódni a beszélgetésekbe és egyre jobban kezdtem magam érezni. 

A terepoktatáson viszont telesen megszűnt a megközelítési pánikom. Másnap az előadás után megint elmentünk, hogy gyakoroljunk egészen a terepoktatásig. Az oktatás után, sok csinos csajjal készült közös kép által motiválva a parton sétáltunk és beszélgettünk. Magyarázott, én meg hallgattam.

Elmesélte, hogy ő is ugyanígy kezdte, ahogyan én is, aztán meg azt, ahogyan ő szert tett a tudásra. Megegyeztünk, hogy a haladásom gyorsítása érdekében minden kettes csoporthoz odamegyünk, akit látunk. Még fél percbe sem telt, amikor megláttunk két nagyon szép csajt. Habozás nélkül odamentünk, ő nyitott és elkülönítette az egyik lányt, mire én észrevettem, hogy ott vagyok a másikkal. Egy nagyon szép lány volt, egy kicsit megijesztett, de eszembe jutottak az előadások és elkezdtem beszélni.

Ekkor megtörtént a csoda.

A lány minden szavamat itta, mintha nem is tudna meglenni nélküle. A lány 24 éves volt, én meg 18. Az elején eléggé dobálta az ezzel kapcsolatos shit-teszteket, de mindegyiket sikerült megválaszolnom. Ezzel még jobban felkeltettem az érdeklődését. Előre dőlve, tág pupillákkal, felém fordított csípővel, a haját matatva hallgatta amit mondtam. Sajnos azonban még nem voltam tisztába az eszkalációs létrával, így nem nagyon haladtam, de a szavaimmal magamhoz láncoltam a lányt. A barátom eddig már rég smárolt a másikkal. Elkísértük őket a szállodájukig és megbeszéltük, hogy holnap találkozunk, elkértük a csajok számát és aludni tértünk. Mivel másnap mentek el az volt az utolsó nap amikor találkozhattunk.

Fel is hívtuk őket, megbeszéltük a találkát. Kaptunk magunkra egy fürdőnadrágot és egy törülközőt és lementünk a partra találkozni velük. Amivel nem számoltunk, hogy nem csak 10 ember volt ott… nem találtuk meg őket, de az önbizalmamon jelentőset dobott az eset. Most, hogy itthon vagyok érzem a változást!

Minden lánnyal elflörtölgetek és szinte bárkit fel tudok szedni. Megtanultam az eszkalációs létrát is használni, úgyhogy semmitől sem félek! *;) Mindenkinek ajánlom, hogy menjen el, hogyha igazi fejlődést akar elérni. Hogyha csak az elméletben tudjátok, hogy mit kell tenni és nem fektetitek gyakorlatba, nem lesz sikeretek.

Ha eljössz egy táborba gyakorolni fogsz és alig tudod majd lerázni magadról a csajokat!

Videós élménybeszámolók, és vélemények:

A fesztivál után részletes élménybeszámoló:

Szeretnél az előbb olvasottakhoz hasonló élményeket átélni?
Akkor jelentkezz az űrlapon!

Puafesztivál tábor 2022

Élvezd a nyarat, fejleszd a kommunikációd, hogy olyan eredményes legyél a nőknél, amit szeretnél – avagy szerezz intelligens módon barátnőt, aki hozzád illik

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt az program@puafestival.com címre, vagy hívj minket a +36 20 516 4576-os telefonszámon munkaidőben.

Üdvözlettel a szervező:

Megosztás itt: facebook
Oszd meg barátaiddal a rendezvényt!
Megosztás itt: facebook
Oszd meg barátaiddal!