A 2019-es évi Puafesztivál előadói és trénerei:

“Tudom, hogy sokan kíváncsiak az előadókra és trénerekre! A legnagyobb erő talán mégsem ebben van, hanem az egész csapatban! A trénerhölgyek képzettsége, ereje, szeretete, a munkatársak segíteni akarása mind egy olyan izgalmas dolog, amivel a legjobban fogod magad érezni! 

Ezt személyesen garantálom!” – Jimmi

Főelőadónk

#TOP ELITE PUA

Jimmi – V. Gábor
Író, Társas Dinamika specialista, Pua ELITE tréner

10+1 tény Jimmiről:

#TOP ELITE PUA

darius1

Darius Kamadeva

Európa (és Németország) egyik legnagyobb PUA-ja. Valódi TOP ELITE PUA. Előadó és coach.

Darius már 10 éve benne van a PUA világban! Egyik leghíresebb német pick-up artist! Flörtölési tanácsadó cége Németországban az egyik legelismertebb!

#TOP ELITE PUA

firtsadam

Fritzy

Valódi TOP ELITE PUA. Előadó.

Sokan a "10 barátnős Ádámként" ismerik. 2005-06-ban egyszerre 10 barátnője volt. Mára már visszavonult, és menyasszonya van. (update: 2014-ben megházasodtak!)

#ELITE PUA

20180812_020414

JhonnyB

Előadó, tréner, ELITE PUA
JhonnyB volt Jimmi egyik első, és máig egyik legjobb tanítványa. A tapasztalat bölcsessége, a domináns férfi kisugárzása keveredik Jhonnynál egy lehengerlő személyiséggé. A végletekig kemény és mindig megteszi, amit szeretne. Emellett viszont roppant segítőkész és jóindulatú, ha szükséges, szép szavakkal, ha szükséges keményebb eszközökkel motiválja a diákjait az eredmények felé. Ha megkéred, bármikor bemutatja a tudását terepen. Többször elvégezte Jimmi tréningjeit!

#EXPERT PUA

mr közvetlen

Mr. Közvetlen

Tréner, EXPERT PUA

Cseh országban élő pickup-artist, rendszeresen jár le Budapestre csajozni. Neve a legjobban jellemzi őt: közvetlenségével és nyitottságával hatalmas hatást gyakorol mind a nőkre, mind a férfiakra. Ha egy percre nem figyelsz rá, eltűnik és a legjobb lányokkal tér vissza. Fantasztikus kisugárzása és örökös vidámsága miatt egy felejthetetlen élmény vele terepre menni.

Kiemelt előadónk

Lázár Gergely (Gery)
Előadó, tréner

Ki az a LÁZÁR GERGELY? 9 dolog, amiben első:

#TOP ELITE PUA

További előadónk