cropped-sun-icon.png Büszkén mutatom be csapatom!

V.Gábor – Jimmi

Alapító/Vezető tréner

Gabor

Bővebben rólam, Jimmiről itt!

A táborba itt tudsz jelentkezni, KATT, hogy már ma a fejlődés útjára lépj

Szilvi

Stylist 

szilvi

Szilvi a legvagányabb a csapatban. Ő az, akit nem lehet nem észrevenni, ha elhaladsz mellette! Nagyon profi stylist, aki ebben a műfajban a legtöbbet hozza ki magából és az ügyfélből. Ötvözve Valent Gábor által kifejlesztett a férfi-női dinamika anyagait, az ügyfelek óriási változásról számolnak be külső-belső vonatkozásban egyaránt!

Jelentkezés és árak a táborhoz!

Réka

Tréner

reka2

Pszichológus, szexuál- és művészetterapeuta. Nagyon szereti a hivatását és szeret a gyógyulni vágyó embereknek segíteni. Pozitív életszemlélettel és gondolkodással rendelkezik. Felismeri a benned rejlő értéket és segít abban, hogy a külvilág számára felismerhetővé és elérhetővé tedd ezeket az értékeket. Ő jelenleg a trénerhölgyek koordinátora is.

Jelentkezés és árak a táborhoz!

 

Adri

Trénersegéd

adri

A csapat tagja már 2009. óta. Kiváló kommunikációs képességével sok-sok ügyfélnek segített abban, hogy a kommunikációs képességük javuljon. Adrienn minden új és régi pozitív, önfejlesztő irodalmat beszerez, és elolvas. Havonta 2-3 könyvet legalább.

Ha a legjobbaktól akarsz tanulni, kattints

Fanni

Trénersegéd

fanni

Fanni egy lelkes, kedves ügyfélszolgálattal sokáig foglalkozó lány. Az életben és ott megtanulta a kommunikációs kihívásokat kezelni. Majd a trénercégünknél megtanulta ezt magasabb szinten használni. Fanni imád segíteni a férfiaknak.

Jelentkezés és árak a táborhoz!

 

Évi

Trénersegéd

evi

 

Böbe

Trénersegéd

bobe

 

Katica

Trénersegéd

kata

Jennyfer

Trénersegéd

Jenny

Orsolya 

Trénersegéd

Orsolya

Jelentkezés és árak a táborhoz!

Bővebb információkért és a programért kattints!