sun-icon A 2018-as évi Puafesztivál
előadói és trénerei:

“Tudom, hogy sokan kíváncsiak az előadókra és trénerekre! A legnagyobb erő talán mégsem ebben van, hanem az egész csapatban! A trénerhölgyek képzettsége, ereje, szeretete, a munkatársak segíteni akarása mind egy olyan izgalmas dolog, amivel a legjobban fogod magad érezni!
Ezt személyesen garantálom!” – Jimmi

 2015-08-07 20.22.57  csapat  eloadas

Érdekel a tábor, szeretnék bővebb információkat!


Jimmi – V. Gábor
Író, Társas Dinamika specialista, Pua ELITE tréner


 

Gabor

1. Ő az egyetlen pua tréner Mo-n, aki képzett tréner és coach, tudását 1999-2003. között szerezte amerikai és más külföldi pedagógusoktól, oktatóktól, és ma is folyamatosan képzi magát.
2. 2001-ben alapított egy tréningcéget (reklámcége mellett), ahol vezetőket és üzletkötőket képzett ki arra, hogy jobban kommunikáljanak.
3. Az egyetlen tréner Mo-n, aki képes üzletkötőnek, vezetőnek és “férfi-női dinamika tudású” egyénnek egyszerre is kiképezni embereket.
4. 2008-ban elkezdte ontani cikkeit, és több magyar fórumon osztotta meg a csábítási jelentéseit (FC REPORT), amit korábban senki nem akart vagy nem mert. Terepen elsőként ment oda vegyes csoportokhoz, sőt ezek a kedvenc csoportjai ismerkedéshez.

Ez jól hangzik, én is meg szeretném tanulni!

5. Két nagy összefoglaló könyve is megjelent és folyamatosan nagy az igény rá. (“Intelligens Barátnőszerzés Kézikönyve” és Társas Intelligencia Férfiaknak) 96%-ban eredeti írások Jimmi által!
6. 2009-ben megvalósította álmát. Egy nem csajozásra épülő Férfitréning vállalkozást alapított.
7. Legtöbb tréner (jelenleg 15) nála dolgozik Mo-n, és ő saját maga képezte ki őket.
8. Folyamatosan keresik a médiák, és konferenciák, hogy szerepeljen előadásokon, és műsorokban. Elsőként 2007-ben vállalta egy csábítási riportban arcát, ahol Debreceni Zitát próbálta felszedni kamerák kereszttüzében.
9. A Siófoki tábort 2009-ben először és egymaga 70-75 fő részvételével szervezte meg. Óriási sikerrel. Ebből nőtt ki mára az egyik legnépszerűbb önfejlesztő közösség, a legtöbb regisztrált taggal, és a legolvasottabb személyiségfejlesztő fórumává vált. Havi oldalletöltések száma 1.000.000-hoz közelít!
10. Ő az egyetlen, akinek mindegy milyen ruhában megy csajozni, a látványát már semmi nem rombolja. 🙂
+1: Büszke rá, hogy megismerhette a csábítási közösség veteránjait, akik 2003-2004-ben megalapították, illetve vitték a pua közösséget előre. (Mormota, Randiguru, NV, Fritzy, Ámor) Mindenki más nekik köszönheti, hogy valami elindult Mo-n.

 


Darius Kamadeva
Európa (és Németország) egyik legnagyobb PUA-ja. Valódi TOP ELITE PUA. Előadó és coach.


darius

Darius már 10 éve benne van a PUA világban! Egyik leghíresebb német pick-up artist! Flörtölési tanácsadó cége Németországban az egyik legelismertebb!

Nem akarok lemaradni Darius előadásáról, jelentkezem!


Fritzy
Valódi TOP ELITE PUA. Előadó


firtsadam

Sokan a “10 barátnős Ádámként” ismerik. 2005-06-ban egyszerre 10 barátnője volt. Mára már visszavonult, és menyasszonya van. (update: 2014-ben megházasodtak!)

 


JhonnyB
Előadó, tréner, ELITE PUA


benceesjanitabor

JhonnyB Jimmi első és máig egyik legjobb tanítványa. A tapasztalat bölcsessége, a domináns férfi kisugárzása keveredik Jhonnynál egy lehengerlő személyiséggé. A végletekig kemény és mindig megteszi, amit szeretne. Emellett viszont roppant segítőkész és jóindulatú, ha szükséges, szép szavakkal, ha szükséges keményebb eszközökkel motiválja a diákjait az eredmények felé. Ha megkéred, bármikor bemutatja a tudását terepen.

Érdekel a tábor!


Boxer
Tréner, EXPERT PUA


Jimmi egyik legjobb tanítványa és trénersegéde. Hogyha Jimmi nincs ott, Boxer felügyeli a tréninget. Pontos meglátásaival és lényegretörő stílusával segít neked túllépni az akadályaidon és fejlődni. Társas IQ és Vezetői, Illetve tréneri képzéseket is elvégezte.

 


Mr. Közvetlen
Tréner, EXPERT PUA


Cseh országban élő pickup-artist, rendszeresen jár le Budapestre csajozni. Neve a legjobban jellemzi őt: közvetlenségével és nyitottságával hatalmas hatást gyakorol mind a nőkre, mind a férfiakra. Ha egy percre nem figyelsz rá, eltűnik és a legjobb lányokkal tér vissza. Fantasztikus kisugárzása és örökös vidámsága miatt egy felejthetetlen élmény vele terepre menni.

Érdekel a tábor, szeretnék bővebb információkat és árakat!


The Prince
Író, Előadó, PUA


Ha épp hobbit akarsz választani, és nem tudod, mivel kezdd, kérdezd őt, mert ő már biztosan próbálta.
Legyen szó más országok kultúrájáról, utazásról, személyiségfejlesztésről, harcművészetekről, Prince ott van a témában. Bármihez hozzá tud szólni, és nyitott személyisége miatt szívesen beszél bármiről. Hatalmas elméleti tudását örömmel megosztja bárkivel, aki hozzáfordul. Vele a terepezés csupa móka és kacagás.

 


Lázár Gergely (Gery)

Előadó, tréner


gery

Ha a legjobbaktól akarsz tanulni KATT!

Ki az a LÁZÁR GERGELY? 10 dolog, amiben első:
1. Ő az egyetlen előadó Magyarországon az ismerkedés oktatásában, aki ilyen irányú szakmai képzettséggel is rendelkezik (pszichológia, NLP)!
2. Gergely már 21 évesen a vezető oktatója volt a legelső csábítással foglalkozó iskolának Mo-n 2009-től.
3. Rengeteg kudarc érte, mire közelebb került saját stílusához, ami az előadás központi témáját is képezi: arról fog beszélni, hogyan tudod a lehető leghatékonyabban belevinni saját személyiségedet a nőkkel való ismerkedésbe, illetve hogyan lesz ebből flört, illetve randi.
4. Terepen őt láttam rajtam kívül, elsőnek, aki legalább akkora hangsúlyt fektetett a diagnosztikára, a férfi-nő interakciók elemzésére, mint a gyors sikerek elérésére.
5. Rádióműsort vezet, ami egyedülálló Magyarországon és egyaránt érinti, mind a szerelmi viszonyokat, mind az ezen belüli szexuális történéseket.
6. Általában a PUA tanításokat a pszichológus körök elítélik, Gergely azonban munkájában ebből is felhasznál elemeket, ő az első, akit ennek ellenére elfogadtak szakmai jellegű körökben is.
7. A legtöbb és legnívósabb médiaszerepléseket jelenleg ő kapta a témán belül Magyarországon (RTL Klub, FEM3, stb.)
8. 2010-től egyéni vállalkozásba kezdett, akkor vált ki a korábbi csábítás iskola berkeiből és 0-ról egymaga kezdte felépíteni a karrierjét, a saját szemlélete, világlátása szerint. Jelenleg vendégelőadók alkalmi szinten besegítenek neki, de hivatása nagy részét ügyfeleivel egyéni formában, önállóan végzi.
9. Ő az egyetlen, aki kiment szemüvegben is úgy csajozni, (mert, hogy hordania kellett) hogy ezt nem tekintette geekságnak. 🙂

Ha tetszik amit olvasol, de még több információt szeretnél, KATT!!


Ezüstvihar
Előadó, EXPERT PUA


Moran, EXPERT PUA


Sweetboy, EXPERT PUA


Z. Máté, Á. Kristóf, EXPERT PUA


és még jó pár előadó…


Várunk téged is Siófokon, jelentkezz ide kattintva vagy az alábi űrlapon!

Ha a tábor programja érddekel, kattints ide!